Enschede Marathon

Na een voorbereiding van meer dan 6 maanden hebben we een serie puzzels gemaakt voor een fietstocht rondom Enschede. Samen met Gerhard, Blonde Beer en haar Grijze Beer hebben we meerdere maanden zitten broeden op uitdagende, originele en vooral ook leuke puzzels die allemaal samen een route rondom Enschede vormen. Deze route is trouwens ook al een mooi doel op zich want we laten jullie  de leukste stukjes natuur rondom onze mooie stad zien in wat een uitdagende tocht zal zijn. De puzzels zijn allemaal “what you see is what you get” dus geen gekke verstoptechnieken in plaatjes, geen rare rekenmethodes en vooral geen driedubbele puzzels waar je zonder hintje nooit uit kan komen. Toch zijn sommige puzzels best lastig en zal je af en toe door moeten bijten om tot een oplossing te komen, maar dat hoort er natuurlijk bij.

Tijdens de tocht ga je op zoek naar 4 soorten caches:

  • Boomcaches – te bergen met een hengel
  • Grondcaches – te bergen met een magneetje
  • Houders – gewoon te pakken
  • Specials – afwijkende cachebehuizingen of apart verstopte caches.

Bijna 50 kilometer over fietspaden en landelijke straatjes, een tocht waar je als team of ook individueel minimaal een dag plezier aan kan beleven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *