GC8EX0H – La Casa De Papel

Toen deze serie online kwam, vonden we het leuk want zo hadden we een reden om in het Haagse bos te wandelen. We komen graag hier en het is nog leuker als er iets te doen valt.
Voor het puzzelwerk gaan de credits naar de Blonde Beer en Gerhard, die zich erin hadden verdiept en alle checkers op groen gekregen.
Vandaag was het weer aan de frisse kant maar wel droog, prima voor een boswandeling op zondagmiddag. Blijkbaar waren we niet de enige die dat het dachten want het was behoorlijk druk met wandelaars, hondenbezitters maar ook andere geocachers.

Het bos is prachtig in deze tijd van het jaar: prachtige kleuren, paddestoelen en de rust. Tijdens de wandeling werden we door Gerhard, die fan is van deze Neflix serie, bijgepraat over wat de gevonden voorwerpen te maken hadden met het verhaal. Alles is mooi in stijl uitgevoerd. Nadat we alle caches vonden, konden we de bonus berekenen en daar was een leuke toepasselijke eindcache.
Al met al een fijne en gezellige wandeling mey zo’n allen gehad in het mooie haagse bos.
Blonde beer en The Gerhard 1969, dank voor de gezelligheid.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *