GC168HJ – Terhorsterzand

Het was een mooie zonnige dag met af en toe een wolkje, maar de harde wind maakte het af en toe stukken kouder op de open onbeschutte plekken. Ondanks dat hebben we heerlijk gewandeld en genoten van de mooie omgeving. Gelukkig bleef het redelijk rustig zodat we voldoende afstand konden houden van de passerende mensen. Iedereen hield zich keurig aan de regels in deze lastige corona tijden.
We hebben deze multi gecombineerd met de zoektocht naar de erwtensoep multi, waardoor we een langere wandeling hebben gemaakt en het was prima te doen. Aan het einde van de ronde konden we beide caches goed vinden en de berekrabbel in de logboeken achterlaten.

Deze diashow vereist JavaScript.

One thought on “GC168HJ – Terhorsterzand”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *