Kagerplassen

De twee trails van de Kagerplassen staan op het programma en omdat samen altijd leuker is, hebben we ook het volledige team TheGerhard1969 zo ver gekregen om samen in het schip te gaan.

Wetende dat ze op de parkeerplaats op ons zullen wachten, gaan we er dus maar snel uit. De boterhammen zijn al klaar en de koeltas wordt gevuld met water en beredrank, lekkere hapjes voor tussendoor worden in de tas gepakt en de nieuwe batterijen in de gps gedaan.

Na precies 2 uur rijden zijn we op de parkeerplaats en niet veel later verschijnt daar ook Gerhard met zijn team. De spullen worden uitgepakt en we gaan op weg naar de bootverhuur, die al s het goed is al een bootje voor ons klaar heeft liggen met de welzeggende naam, de Bling Bling. Wel jammer dat ze geen bereboot meer hadden, maar dat is een tip voor deze CO voor de toekomst.

Noem de volgende boot “Bereboot” en leg er zachte kussens in en we komen zeker terug!

Na een korte uitleg van de bootverhuurder konden we op weg en wat is het mooi op het water.

De grote beer was schipper en met hulp van de jongste 2 leden van team TheGerhard1969 werden de caches zonder problemen uit hun holletje gehaald. Dat ging wel heel voorspoedig en we hadden dan ook voldoende tijd om ook nog een opgeloste puzzel en een paar tradi’s langs de route mee te nemen. Na een verdiende pauze met koffie en gebak, want wat is het leven van een beer toch mooi, gingen we weer verder en ook Gerhard nam even het roer om eens te merken dat de stuurlui normaal niet aan de wal horen te staan.

Genietend van de natuur en al het moois wat we onderweg tegen kwamen, werden ook de laatste caches zonder problemen gevonden en ook de beide bonussen gaven geen probleem, waardoor we uiteindelijk een prachtige score kunnen bijschrijven in onze lijst.

CO bedankt voor het leggen en voor de service bij de verhuur, en behalve zere billen van het zitten hebben we een topdag gehad die zeker de moeite waard was. We hebben heerlijk genoten van het schitterende weer, de prachtige omgeving ( wat is toch Nederland mooi !), en de gezelligheid.

Deze series zijn een echte aanrader voor iedereen want je gaat een topdag beleven!

Kijk hieronder voor een korte impressie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *