Hopeloos

GC4E46C:

Hopeloos,.. Tja de naam zegt het eigenlijk al. Maar we moeten toegeven dat de eerste werknaam niet Hopeloos was. Eigenlijk zou het veel meer eev vervolg op Berenpad moeten zijn die alleen eens een keer met andere middelen en zonder locale WP’s gelopen kon worden. De techniek die we hier gebruiken heet vissegraat en de padvinder zal meteen een aha gevoel hebben als hij de plattegrond bekijkt. Voor de mensen die nooit padvinder zijn geweest is dit trouwens niet moeilijk want de uitleg staat volop op het internet en eigenlijk vertellen de plaatjes voldoende want om fouten te voorkomen hebben we zelfs een paar extra symbolen aan de kaart toegevoegd. Kortom eigenlijk niet een zo hopenloos anders dan dat we het wel een grappige titel vonden die leuke logjes kan uitlokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *