Marathon Of Mysteries

GC4D92J:

Eigenlijk hadden we het idee voor deze puzzel al heel lang, want als echte puzzel fanaten waren we natuurlijk altijd al nieuwsgierig naar mooie puzzels in andere landen. Marathon Of Mysteries, is een verzameling van niet alleen moeilijke, maar vooral leuke, grappige en uitdagende puzzels, en we hopen dat jullie allemaal net zo veel plezier beleven in het oplossen van deze puzzels als wij, toen we deze collectie verzamelden. Na het uitkomen van deze puzzel kwamen we er al snel achter dat er ook teams zijn die weinig om de puzzels geven en die een eigen manier bedenken om deze serie op te lossen, maar we gaan er van uit dat dit de echte puzzelaars niet zal afschrikken om zelfstandig, of in teamverband de uitdaging aan te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *