Top Secret Enschede

GC45JXN:

Onze lang verwachte D5 puzzel. Zoals veel mensen, die ons iets beter kennen wel weten, zijn we gek op puzzelen en het kan ons niet gek genoeg zijn. Eigenlijk was het al vanaf de eerste dagen niet de vraag “of” we een puzzel zouden maken, alleen “wanneer” was nog niet zeker. Het zal dan ook niemand verbazen dat hij er eindelijk is en meerdere geocachers zwoegen inmiddels op het doorkomen van de puzzel. Wij zijn natuurlijk trots op één ieder, die zich door de in onze ogen uitdagende puzzel worstelt, we zouden het er, eerlijk gezegd, ook zelf maar behoorlijk moeilijk mee hebben. Gelukkig hoeven we deze zelf dus niet te doen.

Maar we wensen iedereen succes. O ja mocht je zo slim zijn om dit te lezen, een kleine hint voor onderweg: Je kan het zelf leren, je kan het aan de secretaresse vragen, maar je kan ook verder kijken dan je neus lang is, soms is er een 2e optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *